Optimizacija i održavanje web stranica

SEO optimizacija

ŠTO JE SEO?

SEO (Search Engine Optimization) tj. optimizacija internetskih stranica za tražilice iznimno je važan proces prilikom  izrade web stranice. Cilj SEO optimizacije je postizanje što bolje pozicije prilikom organskih pretraga na tražilicama, prvenstveno na Googleu.

ZAŠTO OPTIMIZIRATI WEB STRANICU?

Istraživanja pokazuju da 40% korisnika posjećuje web mjesto koje je na prvom mjestu na Google tražilici, dok samo 10% “klikne” na četvrti rezultat pretraživanja. Stoga je iznimno važno dobro optimizirati web stranicu kako bi što više povećali organski promet na istoj i samim time privukli više potencijalnih klijenata.

Mnogo stvari utječe na to kako će Google pozicionirati vašu web stranicu, a većina njih je vezana uz sam proces i strukturu izrade same stranice. Redovno održavanje stranice i dodavanje novih ili ažuriranje starih informacija na istoj je vrlo važan čimbenik prilikom optimizacije.

Zbog svega navedenog prilikom izrade web stranice ili web shopa posebnu pozornost posvećujemo samoj optimizaciji (uključena je u cijenu prilikom izrade) kako bi naši klijenti dobili finalni proizvod kojeg će Google “voljeti” i koji će privući više potencijalnih klijenata ili kupaca.

SEO optimizacija

Kontaktirajte nas

Zatražite neobvezujuću ponudu ovisno o svojim potrebama. Vrlo rado ćemo Vam izraditi ponudu s najboljim omjerom cijene i kvalitete na tržištu.