Logo_DiProjekt


Izbornik

Naslovnica

O nama i reference

Izrada web stranica

Izrada web shopova

Internet marketing

Optimizacija i održavanje web stranica

Grafički dizajn

Kontakt

Blog

Društvene mreže

Izrada web shopova

Procjenjuje se da je vrijednost online trgovanja u svijetu 2020. godine dosegnula 4280 milijardi dolara, a za 2024. godinu procjenjuje se na vrijednost od čak 6388 milijardi, što je povećanje od cca 50%. Navike kupaca se mijenjaju i sve češće zamjenjuju klasičnu kupovinu onom na internetu. Osigurajte svojoj tvrtki budućnost i pokrenite svoju web trgovinu. Uzmite svoj dio tržišnog “kolača”.

Kako izrađujemo web shopove

Tehnologije

Izrada web shopa iznimno je složen proces, te samim time vrijeme izrade i cijena ovise o mnogo različitih faktora.

Za izradu web trgovine u većini slučajeva koristimo Woocommerce, PrestaShop ili OpenCart sustav, no otvoreni smo i za custom rješenja. Ugrađujemo Vam i Monri ili Stripe najsuvremenije sustave za sve vrste online plaćanja.

Ukoliko nemate fotografije Vaših proizvoda, uslugu ćemo Vam mi odraditi profesionalno. Vaša web trgovina bit će pripremljena za online poslovanje konačnom optimizacijom (SEO) čime će se istaknuti nad konkurentima na mreži.

Značajke

Što dobivate izradom web shopa?

web hosting

Ugovoriti ćemo za vas web hosting prilagođen vašim potrebama i zahtjevima same web trgovine. Svakom klijentu web hosting za prvu godinu je uključen u cijenu izradu web shopa.

web domena

Svakom klijentu osigurat ćemo domenu po izboru uključeno u cijenu prvu godinu (.com, .org, .eu…). Sve pravne osobe u Hrvatskoj imaju pravo na besplatnu .hr domenu. Ponuda ne uključuje naplatne .hr domene.

Personalizirani dizajn

Pri izradi web shopa ne koristimo predloške što će vašu trgovinu učiniti jedinstvenom i u potpunosti prilagođenom vašim zahtjevima i potrebama.

Optimizacija web shopa

Svakom klijentu neovisno o paketu napravit ćemo prijavu tvrtke i web trgovine na Google i naprednu “on site” SEO optimizaciju za tražilice kako bi vaš web shop postigao maksimalni rezultat prilikom pretraživanja. Također svakom klijentu ugrađujemo kod za praćenje prometa u trgovini pomoću Google Analyticsa.

Upravljanje sadržajem

Web trgovine izrađujemo najčešće u WordPress sustavu koristeći Woocommerce plugin, što kasnije omogućuje korisnicima samostalno uređivanje sadržaja na stranici (dodavanje proizvoda na stranicu, praćenje prodaje i stanja itd..)

Sustav plaćanja

Ugrađujemo vam najmoderniji sustav za plaćanje na web shopu Monri ili Stripe (od nedavno dostupan u Hrvatskoj), koji nude vrhunske značajke i sigurnost na najvišoj razini uz najpovoljnije cijene na tržištu.

Izrada web shopa
Izrada web shopa - prestashop
Izrada web shopa - opencart
Izrada web shopa - Monri