Grafički dizajn i brendiranje

Grafički dizajn

ZAŠTO VIZUALNO BRENDIRATI TVRTKU?

Odmah da raščistimo neke stvari, Vaš logo i Vaša web stranica nisu Vaš brend! Vaš brend je percepcija koju ljudi imaju o Vašoj tvrtki. Brendiranje je postupak izgradnje vašeg brenda, a vizualni identitet brenda predstavljaju izražaji poput logotipa, tipografije, boja itd.

U procesu izgradnje vašeg vizualnog identiteta važno je odrediti u kojem smjeru želite ići s vašim poslovanjem i koje ciljne skupine tražite. Sve to su vrlo važne stvari prilikom dizajniranja logotipa tvrtke npr. jer će isti biti prisutan na vašim proizvodima, posjetnicama, web stranici i što je najvažnije, u mislima vaših klijenata.

Iz svih gore navedenih razloga dizajnu i grafičkom brendiranju vaše tvrtke pristupamo vrlo ozbiljno i studiozno da bi konačni rezultat zadovoljio i Vas i vaše klijente. Dizajniramo za vas logotip tvrtke, posjetnice, memorandume, te ostale promotivne i poslovne materijale.

Obratite nam se s povjerenjem i podignite Vaš brend na višu razinu.

 

Grafički dizajn

Kontaktirajte nas

Zatražite neobvezujuću ponudu ovisno o svojim potrebama. Vrlo rado ćemo Vam izraditi ponudu s najboljim omjerom cijene i kvalitete na tržištu.