Logo_DiProjekt


Izbornik

Naslovnica

O nama i reference

Izrada web stranica

Izrada web shopova

Internet marketing

Optimizacija i održavanje web stranica

Grafički dizajn

Kontakt

Blog

Društvene mreže

Izrada web stranica

Izrada web stranica kompleksan je proces koji zahtjeva visoku razinu angažmana obje strane (klijenta i izvoditelja) kako bi finalni proizvod zadovoljio najsuvremenije standarde.

Kako izrađujemo stranice?

Web tehnologije

Za izradu web stranica koristimo HTML5, CSS3, te JavaScript uz WordPress (php) platformu na kojoj je izrađeno 50% web stranica u svijetu. CMS ugrađen u WordPress sustav omogućava klijentu jednostavno dodavanje sadržaja na stranicu što u konačnici smanjuje troškove održavanja iste. Pri izradi stranice ne koristimo predloške (template) što rezultira jedinstvenim dizajnom svake pojedine stranice.

Važno je za istaknuti da svojim klijentima pružamo kompletnu uslugu izrade web stranice i konačne optimizacije za tražilice.

Nudimo Vam također usluge profesionalnog fotografiranja kako bi Vaša stranica izgledala baš kako ste zamislili (nije uključeno u cijenu izrade stranice).

Cjenik

Cijene izrade stranica

Cijene ne skrivamo, ali uvelike ovise o Vašim zahtjevima i količini vremena potrebnog za izradu same web stranice. Navedene cijene odnose se na statične stranice bez ugradnje web aplikacija (booking sustava npr.), okvirne su i nisu obvezujuće. Svaki paket uključuje godinu dana web hostinga, kreiranje email adresa, kontakt formu na stranici, optimizaciju stranice za tražilice i edukaciju upravljanja sadržajem (objava blog postova npr.).

N

One page stranica - 500 €

Jednostavna stranica prikladna za manje obrte i tvrtke.

N

Srednji paket (do 7 podstranica) - 700 €

Stranica prikladna većim poslovnim subjektima koji nude više usluga i proizvoda.

N

Veliki paket (do 15 podstranica) - 1000 €

Stranica prikladna velikim tvrtkama koje nude veliki broj usluga i proizvoda.

Značajke

Što dobivate s vašom web stranicom?

web hosting

Ugovoriti ćemo za vas web hosting prilagođen vašim potrebama i zahtjevima same stranice. Svakom klijentu web hosting za prvu godinu je uključen u cijenu izradu stranice.

web domena

Svakom klijentu osigurat ćemo domenu po izboru uključeno u cijenu prvu godinu (.com, .org, .eu…). Sve pravne osobe u Hrvatskoj imaju pravo na besplatnu .hr domenu. Ponuda ne uključuje naplatne .hr domene.

Email adrese

Kreirat ćemo vam personalizirane email adrese s imenom vaše domene koje će vašim klijentima pokazati ozbiljnost i profesionalnost vašeg poslovanja (info@imetvrtke.hr npr.).

Personalizirani dizajn

Pri izradi web stranica ne koristimo predloške što će vašu stranicu učiniti jedinstvenom i u potpunosti prilagođenom vašim zahtjevima i potrebama.

Optimizacija stranice

Svakom klijentu neovisno o paketu napravit ćemo prijavu tvrtke i web stranice na Google i naprednu “on site” SEO optimizaciju za tražilice kako bi vaša stranica postigla maksimalni rezultat prilikom pretraživanja.

Upravljanje sadržajem

Web stranice izrađujemo u WordPress sustavu koristeći premium teme za svaki paket izrade, što kasnije omogućuje korisnicima samostalno uređivanje sadržaja na stranici. Dizajnirati ćemo za vas blog predložak čiji se izgled automatski prilagođava svakoj vašoj objavi.