Izrada web stranica

Izrada web stranica

Izrada web stranica kompleksan je proces koji zahtjeva visoku razinu angažmana obje strane (klijenta i izvoditelja) kako bi finalni proizvod zadovoljio najsuvremenije standarde.

KAKO IZRAĐUJEMO STRANICE?

Za izradu web stranica koristimo HTML5, CSS3, te JavaScript uz WordPress (php) platformu na kojoj je izrađeno 50% web stranica u svijetu. CMS ugrađen u WordPress sustav omogućava klijentu jednostavno dodavanje sadržaja na stranicu što u konačnici smanjuje troškove održavanja iste. Pri izradi stranice ne koristimo predloške (template) što rezultira jedinstvenim dizajnom svake pojedine stranice.

Važno je za istaknuti da svojim klijentima pružamo kompletnu uslugu izrade web stranice i konačne optimizacije za tražilice.

Nudimo Vam također usluge profesionalnog fotografiranja kako bi Vaša stranica izgledala baš kako ste zamislili (nije uključeno u cijenu izrade stranice).

CIJENE IZRADE STRANICA

Cijene ne skrivamo, ali uvelike ovise o Vašim zahtjevima i količini vremena potrebnog za izradu same web stranice. Navedene cijene odnose se na statične stranice bez ugradnje web aplikacija (booking sustava npr.), okvirne su i nisu obvezujuće.

Izrada web stranica
Izrada web stranice
Izrada web stranica - html
Izrada web stranica - css
Izrada web stranica - js

Kontaktirajte nas

Zatražite neobvezujuću ponudu ovisno o svojim potrebama. Vrlo rado ćemo Vam izraditi ponudu s najboljim omjerom cijene i kvalitete na tržištu.