Logo_DiProjekt


Izbornik

Naslovnica

O nama i reference

Izrada web stranica

Izrada web shopova

Internet marketing

Optimizacija i održavanje web stranica

Grafički dizajn

Kontakt

Blog

Društvene mreže

O nama

Naš pristup i reference

Mlada smo ekipa koja obožava web tehnologije. Stručnjaci smo na području izrade web stranica i web shopova, digitalnog marketinga, te izrade i provedbe EU projekata.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo rada, mnoštvo odrađenih projekata i zadovoljnih klijenata. Obratite nam se s povjerenjem i osigurajte svom brendu digitalnu budućnost.

Izgradite s nama svoju digitalnu budućnost

Prisutnost na mreži danas više nije luksuz nego potreba. Navike korisnika Interneta i potencijalnih klijenata su se promijenile na način da gotovo svaku uslugu ili proizvod pretražuju na Internetu. Stoga je iznimno važno da se na najbolji način predstavite na mreži, a web stranica, web shop ili vaš logotip su ogledalo vašeg poslovanja koje klijenti trebaju prepoznati i koje vas izdvaja od drugih.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite neobvezujuću ponudu s najboljim omjerom cijene i kvalitete na tržištu.

Naš pristup

Neovisno koliko će naša usluga koštati, svaki projekt nam je iznimno važan, bila to jednostavna “one page” stranica ili web shop sa stotinama proizvoda. Za naše klijente smo uvijek dostupni ukoliko na stranici nešto ne funkcionira i rješavamo probem u nakraćem mogućem roku.

Naša misija

Osigurati vašem brendu digitalnu budućnost.

Naša vizija

Svakom klijentu pristupamo individualno i maksimalno se trudimo zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe naših klijenata o čemu puno govore naše reference i mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Reference

Dio naših radova

Izrada web stranica
Izrada web stranica
Izrada web stranica
Izrada web stranica
Izrada web stranica
Izrada web stranica