Logo_DiProjekt


Izbornik

Naslovnica

O nama i reference

Izrada web stranica

Izrada web shopova

Internet marketing

Optimizacija i održavanje web stranica

Grafički dizajn

Kontakt

Blog

Društvene mreže

EU Projekti

Izrada i provedba EU projekata

Nudimo vam usluge informiranja, savjetovanja, te pripreme i provedbe projekata (su)financiranih iz raznih izvora – EU, nacionalnih te ostalih izvora.

Za koga?

Izrada i provedba

Za poduzetnike, poljoprivrednike, udruge, tijela javne vlasti, jedinice lokalne i regionalne samouprave i dr. Želite otvoriti vlastiti obrt/tvrtku? Pružamo i usluge pisanja poslovnih planova za samozapošljavanje.

Imate ideju, a ne znate odakle početi? Tu smo za vas. Slušamo vaše potrebe i želje, pronalazimo natječaj na koji možete aplicirati, te zajedno s vama uokvirujemo vašu ideju u projekt. Uz izradu projekta, slaganje potrebne dokumentacije, te prijavu vašeg projektnog prijedloga, po potrebi vam pomažemo i oko eventualnih nadopuna same prijave.

Projekt vam je prošao i trebate započeti s provedbom? Ne brinite, pratimo vas u svakom koraku provedbe vašeg projekta, od potpisa Ugovora s upravljačkim tijelom, do samog odobrenja Završnog izvješća (po potrebi i kasnije). Često se u sklopu provedbe projekta, korisnici nađu u sustavu koji je vrlo strog, iziskuje praćenje hrpe propisa, te postupanje po istima.  Bit ćemo vaš vodič ka uspješno provedenom projektu. Isto tako, nudimo usluge provedbe postupaka nabave u sklopu vašeg projekta. Sve usluge dostupne su na hrvatskom i engleskom jeziku.